Връзки

Фирма "Метал Монтаж" ЕООД работи с продукти на следните фирми:

Немската фирма Teckentrup GmbH е световен лидер в производството на врати и системи за тях. Фирмата е известна с иновациите си в специализирани области като противопожарна защита, звуко и топлоизолация.
Teckentrup GmbH произвежда широка гама от гаражни врати, които са направени така, че да съответстват на всяка конструкция и дизайн. Отделно фирмата е основен лидер в производството на индустриални врати.
Името на Teckentrup GmbH се свързва с решения, които осигуряват идеално съчетаване на функционалност, елегантен дизайн е лесен монтаж.

сайт на фирмата

Италианската фирма Daspi е с дългогодишна история на световния пазар и се занимава с производство на автоматики и аксесоари за гаражни, метални, ролетни, индустриални врати и бариери.
Изработени от висококачествени материали, продуктите на компанията се отличават с изключителен дизайн, качество и сигурност, което ги прави предпочитан избор за всички клиенти.
сайт на фирмата

Основана в Германия преди повече от 30 години, фирма Marantec GmbH е един от световните лидери на пазара на системи за достъп, с филиали в повече от 30 държави. Marantec GmbH предлага иновационни решения на всички нива: от проектирането и изграждането до производството и продажбата.
Името на фирмата е синоним на качество и иновативност на технологиите за всички системи за управление. Автоматиката за отваряне на гаражни врати оправдава най-високите изисквания за качество относно сигурността и удобството на крайните потребители.
сайт на фирмата