Продукти

Врати

Порталните врати от профилно или ковано желязо, изработени от „Метал Монтаж” ЕООД са съществена част от дейността на фирмата. Те се съчетават със стила на оградата и обикновено са естественият и завършек. Порталните врати могат да бъдат радиални и плъзгащи, като на клиентите се предлагат възможности за тяхната автоматизация и дистанционно управление. За изработката им се използват висококачествени материали и покрития. (виж галерията)

Огради

Оградите от ковано или профилно желязо са стилно решение за естетичен завършек на Вашия имот. Интересен е фактът, че почвите около оградите изработени от метал, не развиват вредни за градинската флора мъхове, плесени, почвени вредители и др. Те имат множество предимства пред масивните зидове. Фирма „Метал Монтаж” ЕООД предлага различни оригинални комбинации в зависимост от Вашите изисквания.  (виж галерията)

Решетки

Декоративните решетки биха могли да изиграят важна роля за визията на фасадата на Вашия дом или офис. Вие можете да избирате измежду множество елементи и комбинации между тях, консултирани от специалистите на фирма „Метал Монтаж” ЕООД. Освен, че придават естетичен вид и завършеност на фасадата те са и добра защита за Вашия имот. (виж галерията)

Парапети

Парапетите изработени от квалифицираните специалисти на фирма „Метал Монтаж” ЕООД придават на фасадите, стълбищата и терасите уникален вид и стил. Вие може да изберете от класическите модели в различни стилове, от ковано и/или профилно желязо или да използвате своята фантазия, за да измислите уникален модел, който ще бъде изработен за Вас. (виж галерията)

Аксесоари

Фирма „Метал Монтаж” ЕООД изработва широка гама битови аксесоари от ковано желязо. Те са строго специфични според желанията на клиента, стила и архитектурата. Благодарение на уменията на двама от най-добрите ковачи в България, вие може да добавите допълнителен естетически нюанс към интериора или екстериора на Вашият дом или офис, комбинирайки класическите с авангардните похвати на коваческото изкуство. (виж галерията)

Гаражни врати

Гаражните врати, които фирма „Метал Монтаж” ЕООД предлага в своят продуктов каталог биват два вида - секционни врати и врати тип “летящо крило”. Те са произведени от немската фирма Teckentrup GmbH и са направени така, че да съответстват на всяка конструкция и дизайн. Фирмата използва решения, които осигуряват идеално съчетаване на функционалност, елегантен дизайн и лесен монтаж. (виж галерията)

Автоматизация

Автоматиката за задвижване на порталните и гаражни врати използвана от фирма „Метал Монтаж” ЕООД е на немската фирма Marantec GmbH и на италианската фирма Daspi. Продуктите на тези фирми съчетават високо качество, иновативност на технологиите използвани за изграждането им и дълъг живот на експлоатация. (виж галерията)